KROM-Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? Såld!

Dags för kombinerat frukost- och årsmöte!

Denna frukost blir annorlunda då det är dags för både årsmöte och ett ordinarie frukostmöte. Det är Fortnox som kommer att hålla i föreläsningen. Läs om den här nedan.
 
Så gick Fortnox från sämst i klassen till näst bäst!
 
Varje månad söker företagare, potentiella företagare och allmänt nyfikna googlare hundratusentals gånger efter svar på frågeställningar som har med företagande att göra. Sökarna vill lära sig hur man startar företag, hur “det där med bokföring” går till och vad betyder egentligen nominellt värde?!
 
För två år sedan började Fortnox systematisera och eskalera sitt arbete under ledstjärnan om att bli bäst på att tipsa, rådgiva och guida företagare i den ädla konsten om att bedriva företag. Givetvis fanns ett altruistiskt motiv – att hjälpa företagare att bli bättre på att vara just företagare. Men det handlar också om att hitta potentiella kunder tidigt i kundresan samt ge ökad varumärkeskännedom.
För andra året i rad har Fortnox blivit utsedd som vinnare av Svenska SEO-priset.
 
Lyssna på när Fredric Kron-Thörnqvist, Sökspecialist och Emelie Berkesi, Marketing Manager, berättar om Fortnox resa – från sämst i klassen till näst bäst.

Fakta

Datum: Fredag 18 februari
Tid: Frukostmöte 8.00-9.00 / Årsmöte 09.00-09.45
Plats: Digitalt

Sista anmälningsdag är måndagen den 14 februari. Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.

Endast för medlemmar i KROM