KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? såld

Design Thinking – öka innovationsförmågan med metoder för kreativ problemlösning

Från problem till lösning och lärande i fem steg där man sätter användare och deras problem i fokus för att hitta bästa möjliga lösning. Istället för att linjärt analysera och sedan dra slutsatser är design thinking en praktisk metod där man testar sig fram. På så sätt arbetar man användarcentrerat genom hela processen – något som lätt missas i traditionella metoder. Fokus ligger på att observera riktiga människor i riktiga miljöer för att effektivt kartlägga vad som fungerar och inte fungerar i en specifik upplevelse.

Mathias Westphal är tillväxtstrateg och grundare av konsultbolaget Maniola Studios som hjälper klienter med förändringsledarskap och affärsutveckling med fokus på marknadsföring och innovation. Mathias har lång erfarenhet av varumärkesarbete på internationell nivå av ledande varumärken, innovation och digital transformation. Senast kommer Mathias från Absolut där han ledde det globala innovations- och affärsutvecklingsteamet.

Fakta

Datum: fredag 28 maj
Tid: Föreläsning 08.00-09.00
Plats: Digitalt – länk kommer efter anmälan!

 Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.

Vid specialkost kontakta: anmalan@krom.nu