KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? såld

Det digitala medielandskapet och hur man håller rätt kurs i sin marknadsföring för att inte gå vilse

Martin Johansson är digital mediespecialist på Mediehuset SMP och han kommer att berätta om det förändrade digitala medielandskapet och hur detta skapar nya förutsättningar för marknadsavdelningar.

Om Martin: 35 varv runt solen har det hunnit bli och efter omvägar förbi Shanghai, Stockholm och Malmö så är jag alltså tillbaka i staden där vägarna möts. Jag har arbetat som digital mediespecialist på Gota media/Mediehuset SMP sedan 2018 men har jobbat med media och marknadsföring i över 10 år. Min resa startade med direktreklam och e-handel på Postnord för att sedan gå vidare till RIX FM och TV3 innan jag tillslut började fokusera mer på den digitala marknadsföringen. Så jag har en god mix av digital marknadsföring samt det vi kallar för traditionell media i min bakficka. 

Fakta

Datum: Fredag 12 november
Tid: Föreläsning 08.00-09.00
Plats: PM & Vänner

Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.