KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? Såld!

Challengers – hur du skapar ett utmanarvarumärke och varför 2020-talet tillhör utmanarna

Varje årtionde har sitt fokus när det kommer till positionering, där 2010-talet har dominerats av de syftesdrivna varumärkena. Ökad polarisering, snabbare teknologiska skiften och minskade konkurrensfördelar gör att vi nu står inför nästa era kring positionering: utmanarna. Utmanarvarumärkena är experter på att skapa relevans i en värld i förändring. De manifesterar sin vision på ett sätt som tvingar konkurrenterna, marknaden och människorna att förhålla sig till deras synsätt. Under sitt föredrag kommer Claes Ceverin förklara varför 2020-talet tillhör de som vågar utmana och ge inspiration och exempel på hur du själv kan positioner ditt varumärke som en utmanare på din marknad. 

Claes Ceverin är VD på Claes Ceverin är VD på RIO och har över 15 års erfarenhet som varumärke- och förändringsstrateg och är en flitigt anlitad föreläsare när det kommer till att förstå vår relation till förändring och varumärken.

Fakta

Datum: Fredag 3 december
Tid: Mingel & frukost från 07.30. Föreläsning 08.00-09.00
Plats: PM & Vänner

Sista anmälningsdag är måndagen den 29/11. Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.