KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? Absolut!

Sveriges kommunikatörer – om kommunikatörens roll

Caroline Thunved är generalsekreterare och VD för Sveriges Kommunikatörer och har en gedigen bakgrund inom kommunikation, marknad och affärsutveckling och har bland annat arbetat som kommunikationschef på Rädda Barnen, Hyresgästföreningen och Scouterna. Den röda tråden i Carolines yrkesliv är samtal. Kommunikation som sägs, läses, skrivs eller hörs. Genom en låt eller via färgen på en förpackning, i en debatt eller i ett möte med en god vän, via kroppsspråk eller en symbol. Eller genom tystnad.

Tillsammans med Sveriges Kommunikatörers över 5500 medlemmar arbetar Caroline Thunved för att stärka kommunikationens nyckelroll i samhället och genom möten och kunskap erbjuder organisationen kommunikationsproffs och blivande kommunikationsexperter en guldbiljett till kommunikationens frontlinjer.

Anmälan är nu stängd. Välkommen till nästa event!

yasmine winberg

Fakta

Datum: Fredag 11 oktober
Tid: Mingel & frukost från 07.30. Föreläsning 08.00-09.00
Plats: PM & Vänner

Sista anmälningsdag är onsdagen före frukosten. Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.