KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? Absolut!

Boosta din presentation och få igenom dina förslag!

Retorik och presentationsteknik kan hjälpa dig att bygga förtroende och inspirera ledningsgruppen eller ditt team – och öka din chans att få igenom dina idéer. Välkommen till en inspirationsföreläsning med Heléne Hedqvist där du får med dig enkla och effektiva kommunikationsverktyg till dina presentationer.

Vad är det som gör att man blir lyssnad på och får igenom sina idéer – kan man påverka det med röst och kroppsspråk? Hur kan jag känna mig mera trygg när jag ska hålla en presentation? Heléne Hedqvist kommer att visa hur kroppsspråk och röstläge kan öka möjligheten att driva igenom idéer och förslag genomslagskraftigt. Om detta och mycket annat inom området retorik kommer Heléne Hedqvist att prata om.

Om Helene
Heléne Hedqvist är retorikcoach och grundare av Retorikstudion (2012). Helene har studerat retorik vid Södertörns Högskola och är utbildad skådespelerska vid anrika Lee Strasberg Theatre Institute i New York.
Helene har specialiserat sig på individuell träning i retorik och presentationsteknik för chefer och ledare – ett fält där hon kombinerar klassisk retorik med anpassade övningar från skådespelarens arbetsfält.
Hennes unika expertis har gjort henne till en flitigt anlitad konsult bland landets mest namnkunniga profiler inom svenskt näringsliv, hon anlitas som retorikexpert på bland annat SVT och Svenska Dagbladet.
Hon har skrivit boken Den Personliga retoriken, Ekerlids Förlag 2018

 

Fakta

Datum: Fredag 2a september
Tid: Mingel & frukost från 07.30. Föreläsning 08.00-09.00
Plats: PM & Vänner

Sista anmälningsdag är måndagen den 29e augusti. Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.