KROM Frukost

Inspirerande möten OCH frukost? Absolut!

Ta din PR till nästa nivå

Den 6 oktober får vi besök av PR-gurun Karin Bäcklund!

PR är en viktig ingrediens för att stärka varumärket och smart att addera till sin marknadsplan för att öka både synlighet och varumärkeskännedom. Karin kommer prata om PR ur ett strategiskt perspektiv, men ger också exempel på hur man skapar nyheter/vinklar och sprider detta på bästa sätt. Dessutom delar hon med sig av goda råd för att få ut budskap genom influencer marketing. 

Karin Bäcklund är kommunikationsstrateg med fokus på PR. Hon har jobbat med digital kommunikation och PR i 14 år, senast på kommunikationsbyrån Springtime och tidigare på bland annat Schibsted, hitta.se, Almega och Friskolornas riksförbund.

Karin har blivit nominerad till Cision PR Influencer Awards i nio år i rad, ett pris som går till den PR-konsult som har mest inflytande digitalt i Sverige. Hon är dessutom författare till flera böcker inom PR och digital kommunikation, bloggar på Resumé och är en av personerna bakom nyhetsbrevet ”Det här har hänt på Internet”.

Genom sitt företag Not just Cake, hjälper hon företag, organisationer och personer med digital kommunikation och PR.

Anmäl dig för att säkra din plats!

Fakta

Datum: Fredag 6 oktober
Tid: Mingel & frukost från 07.30. Föreläsning 08.00-09.00
Plats: PM & Vänner

Sista anmälningsdag är onsdagen före frukosten. Avbokning görs till info@krom.nu senast 24 timmar innan frukosten. Om du uteblir utan avanmälan tar vi ut en avgift på 250 kr. Observera att medlemskap är personligt och biljett för frukost kan därför inte överlåtas till någon annan.